O nama

O NAMA

Harizma je ekipa mladih, ali iskusnih muzičara sa višegodišnjim izvođačkim iskustvom. Na desetinama proslava – na svadbama, godišnjicama, poslovnim i ostalim važnim događajima – na hiljade ljudi su uživali u pozitivnom raspoloženju i kvalitetnoj energiji Harizma benda, zbog čega isti uživa veliko povjerenje i status regionalnog lidera kada je riječ o kvalitetnoj zabavi.

Svirajući iz duše i srca svaku notu obogaćuju iskrenim emocijama, pružajući vam jedinstven doživljaj, a vašu proslavu čineći veličanstvenom i nezaboravnom. Zaštitni znak Harizme je upravo činjenica da svaki član benda daje najviše i najbolje od sebe, kako bi Vašu proslavu učinio što emotivnijom, pozitivnijom i srećnijom. “Iskrenost, kvalitet, skladnost, posvećenost i ljubav” – to su riječi na koje se svaki opis Harizme svodi. Postanite dio ove divne priče!

HARIZMA, sa razlogom, piše se Velikim slovom…

Drugi su rekli o nama

 • Tamara i Uwe Schmidt

  Moramo i ovako javno da vas pohvalimo. Bili ste odlični!
  Zahvaljujući vama, bila je to jedna nezaboravna noć koja će nam zauvijek ostati u najljepšem sjećanju. Hvala vam puno!
  Sve preporuke za ovaj bend pun pozitivne energije i nezaboravne zabave!

 • Ernest Basalo, član sindikata Pošta Srpske, organizator proslava preduzeća

  Proslava je bila fantastična! Svi smo oduševljeni kvalitetom benda i odnosom članova grupe prema nama.
  Ne sjećamo se da smo ikad čuli nekoga da toliko dugo svira bez pauze.
  Još jednom – HVALA za odličnu zabavu!

 • Kristina Mrđa, direktorica Tehničke škole u Banjoj Luci

  Muzički sastav, grupa Harizma, svirala je na maturskim i kolektivnim zabavama Tehničke škole Banja Luka.
  Svojim repertoarom, pofesionalnošću, energijom i harizmom, zaista zaslužuju priznanje i preporuku.
  Prosto su sjajni!

Članovi benda

SRĐAN GRABOVAC

Osnivač HARIZME, klavijaturista Srđan Grabovac, izuzetan je virtuoz svog „zanata“, multitalentovani kreator nezaboravnih svirki i zabava. Harizmatični muzičar koji u sebi nosi orkestar, neumorni zabavljač kome su akordi i hobi i zanat, siguran je oslonac za sve članove HARIZME. Harmonija koju stvara i prenosi svojom pojavom i djelom uokviruje sveukupni muzički doživljaj u sliku koja, bez sumnje, na svakog ostavlja snažan utisak.

DALIJA GRABOVAC

Pjesma je već sama po sebi lijepa, ali očaravajući glas Dalije Grabovac joj oblači najljepšu haljinu koju možete pronaći u izlogu ovdašnje muzičke scene. Njen vokal je iskra koja pali vatru HARIZME. Boju glasa, kvalitet i lakoću pjevanja prati i izuzetna širina repertoara. Za nju pjesma ne poznaje granice – ona izvire iz srca, teče i pronalazi put čak i do najskrivenijih pretinaca vaših srca ostavljajući za sobom dubok trag.

MILJAN LAKETIĆ

Pjevač Miljan Laketić, čiji se vokal nalazi između šansonijerskog glasa Lea Martina i narodnjačkog “bunara” Harisa Džinovića, sigurna je ulaznica za najbolje žurke u gradu. Doživljenu emociju svakog stiha sa zadovoljstvom prenosi publici jer muzika je ono što ga čini srećnim i ispunjenim. Iza sebe ima veliki broj solističkih i grupnih nastupa, a publika uvijek naročito uživa u energiji koju Miljan isijava kroz svoj glas.

DRAGAN PEKEZ

Dragan Pekez svojom šarmantnošću HARIZMI daje onu specifičnu razigranost i radost. Dirke na harmonici naprosto plešu pod njegovim prstima, obrazujući melodije koje vas mame da im se pridružite u plesu i veselju. Sa svojom harmonikom je često i vrlo rado negdje među publikom, zabavljajući vas i zabavljajući se zajedno sa vama.

NIKOLA VUKOMAN

Gitarista Nikola Vukoman “plete” po gitarskim žicama bez obzira da li mu je u rukama ritam ili solo gitara i da li se svira rock'n'roll ili dobri stari „narodnjak“. On putem žica otvara svoju dušu koju nesebično poklanja svima. Iza svake odsvirane note krije se zavidno muzičko znanje i iskustvo kao i velika ljubav prema muzici koju je nemoguće ne prepoznati.